B&B 123 in Bovenkarspel

Beoordelingen

Beoordelingen
"ZO wil je verwelkomd worden!
ZO wil je verwend worden!
ZO wil je genieten van een paar dagen weg!
Het was in een woord TOP!
Bedankt Karin & Willibrord."
Ingrid
22-07-2023
"Warme welkom, voelt gelijk thuis. Aardige gastvrouw, mooie luxe B&B. Heerlijk geslapen met royaal ontbijt. Een echte aanrader! Bedankt voor de gastvrijheid. Lieve Brabantse groeten."
Marianne & Ad
15-07-2023
"Een heerlijk weekend doorgebracht hier! Overal was aan gedacht, en het uitgebreide ontbijt was heerlijk. Karin heeft ons goed verzorgd. 10 uit 10 zeker aan te raden."
Anoniem
07-07-2023
“Wat hebben wij een superfijn verblijf gehad! Van e-mail tot ontvangst, tot ontbijt, alles is tot in de puntjes tip top! We hebben heerlijk geslapen en genoten van het uitgebreide ontbijt. En de vriendelijkheid en gastvrijheid van jou, Karin, maakt het uitzonderlijk! Dankjewel!”
Natasha & Joep
02-07-2023
"Beste Karin & Willibrord,
Wat een mooie plek hebben jullie weten te creëren. Het is met liefde en zorg opgezet en onderhouden. Er is werkelijk aan alles gedacht. Het is met recht een plek om te genieten van de voelbare rust. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Komen hier zeker nog een keer terug."
Jack & El
10-06-2023
"Wat een geweldig ontvangst, en een prachtige B&B en tuin! Een heerlijke rustige plek. Jammer dat het maar 1 nacht was. En wat een prima en uitgebreid ontbijt! Hopelijk komen we hier nog eens terug, zeker een aanrader!"
Kees & Cobie
19-05-2023